Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд

16.06.2021 3217

Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок для будівництва та  обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок для будівництва та
обслуговування житлового будинку,
господарських будівель і споруд

Розглянувши клопотання фізичних осіб про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин протоколи (протоколи № 9 від 27.04.2021р., № 10 від 07. 05.2021р., №11 від 13.05.2021р., №12 від 18.05.2021р., №13 від 25.05.2021р., №15 від 11.06.2021р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:
1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд:
1.1. Кузняку Ігорю Степановичу, прож. с. Старе Село Дрогобицького р-ну, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.2. Седляру Юрію Миколайовичу, прож. м. Стебник, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.3. Підлужному Федіру Петровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 606 кв.м. на вул. Наливайка, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.4. Сенишину Володимиру Мироновичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 669 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.5. Куделич Степанії Степанівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 875 кв. м. на вул. Київській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.6. Пилипіву Роману Стефановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 850 кв. м. на вул. Героїв Майдану, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.7. Гуменяк Оксані Семенівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.8. Охендушкевичу Андрію Володимировичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Шухевича, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.9. Осередчук Марті Миколаївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 750 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.10. Томашуку Юрію Юрійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.11. Пурію Тарасу Ігоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 800 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.12. Підгородецькому Роману Богдановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. в районі вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.13. Ячечак Зоряні Степанівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 996 кв. м. на вул. 22 Січня, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.14. Луцику Михайлу Федоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 996 кв. м. на вул. 22 Січня, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.15. Горічко Христині Степанівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 996 кв. м. на вул. 22 Січня, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.16. Лучці Євгенії Іванівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 980 кв. м. на вул. Механізаторів, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.17. Мельникович Лідії Мар’янівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Шептицького, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.18. Чернецькій Ірині Романівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Самбірській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.19. Шаблі Михайлу Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Самбірській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.20. Сторонському Петру Ростиславовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Самбірській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.21. Юзьв’яку Андрію Миколайовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.22. Пуцило Лілії Володимирівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.23. Кучманичу Назарію-Василю Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул. Завіжній, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.24. Кучманичу Ярославу Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 950 кв. м. на вул. Горішній Брамі, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.25. Полюжин Уляні Орестівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 997 кв.м. на вул. Самбірській, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.26. Косовському Андрію Сергійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 2500 кв. м. на вул. Шкільній в с. Верхні Гаї, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.27. Чаплі Степану Миколайовичу, прож. с. Нагуєвичі Дрогобицького р-ну, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. І. Франка в с. Нагуєвичі, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.28. Галишину Андрію Васильовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. в районі вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.29. Галишину Олегу Васильовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. в районі вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.30. Залужець Ніколь Антонівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.31. Івановій Наталії Романівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.32. Петрицину Володимиру Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Самбірській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.33. Лебіщаку Івану Степановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.34. Павлюковичу Володимиру Ярославовичу, прож. с. Сухий Потік, Сколівського району, земельну ділянку орієнтовною площею 2500 кв. м. на вул. Чорновола в с. Болехівці, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.35. Мартушкевичу Василю Дмитровичу, прож. с. Нагуєвичі, Дрогобицького р-ну, земельну ділянку орієнтовною площею 1500 кв. м. на вул. 22 Січня в с. Нагуєвичі, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.36. Джозі Ліліані Анатоліївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Кирило-Мефодіївській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.37. Голич Наталії Орестівні, прож. с. Нагуєвичі, Дрогобицького р-ну, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Івана Франка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.38. Михалко Наталії Ярославівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Самбірській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.39. Торському Миколі Юрійовичу, прож. с. Лішня, Дрогобицького р-ну, земельну ділянку орієнтовною площею 956 кв. м. на вул. Івана Франка в с. Унятичі, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.40. Шакалець Ользі Юріївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 950 кв. м. на вул. Рильського, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.41. Бончук Тетяні Миколаївні, прож. с. Станиля, Дрогобицького р-ну, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. 22 Січня, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.42. Кулиничу Юрію Зеноновичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. П. Орлика, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.43. Луціву Олександру Андрійовичу, прож. с. Ступниця, Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 2000 кв. м. в межах с. Ступниця, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.44. Іванчук Мар’яні Мар’янівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. на вул. Шептицького, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.45. Гаєвичу Юрію Юрійовичу, прож. м. Львів, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. в районі вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.46. Біласу Петру Петровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
2. Фізичним особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту