Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва

11.10.2021 4170

Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок для  індивідуального садівництва

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок для
індивідуального садівництва

Розглянувши клопотання фізичних осіб про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 6 від 22.03.2021р., № 8 від 09.04.2021р., № 18 від 25.06.2021р., №26 від 10.09.2021р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада в и р і ш и л а:
1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва:
1.1Єдліцькому Ярославу Володимировичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 267 кв. м. на вул. Павлика в м. Дрогобич, для індивідуального садівництва.
1.2Коваліву Андрію Ярославовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 193 кв. м. на вул. Холмська в м. Дрогобич, для індивідуального садівництва.
1.3Ілику Олегу Ігоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 730 кв. м. на вул. І. Грицая в м.Дрогобич, для індивідуального садівництва.
1.4Попелю Ігорю Орестовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 150 кв. м. на вул. П. Орлика в м. Дрогобич, для індивідуального садівництва.
1.5Скрипнику Андрію Вікторовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Наливайка в м. Дрогобич, для індивідуального садівництва.
1.6Середі Оксані Євгенівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 240 кв. м. на вул. Карпатській в м. Дрогобич, для індивідуального садівництва.
1.7Яцинич Валентині Іванівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 90 кв. м. на вул. Фабрична м. Дрогобич, для індивідуального садівництва.
1.8Шакалець Ользі Юріївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 950 кв. м. на вул. М. Рильського в м. Дрогобич, для індивідуального садівництва.
1.9Фідику Івану Володимировичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1200 кв. м. на вул. Стрийська в м. Дрогобич, для індивідуального садівництва.
1.10Страшівському Роману Івановичу, прож. с. Нагуєвичі Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. в с. Нагуєвичі Дрогобицького району, для індивідуального садівництва.
1.11Луців Людмилі Миколаївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 930 кв. м. на вул. Фабричній м. Дрогобич, для індивідуального садівництва.
1.12Кравцю Олегу Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 354 кв. м. на вул. Лішнянська в с. Монастир-Лішнянський Дрогобицького району, для індивідуального садівництва.
1.13Бокалу Андрію Ігоровичу, прож. с. Почаєвичі Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 1200 кв. м. в с. Нижні Гаї Дрогобицького району, для індивідуального садівництва.
1.14Кричковському Андрію Ярославовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 120 кв. м. на вул. Самбірській в м. Дрогобич, для індивідуального садівництва.
1.15Дяківу Олегу Ігоровичу, прож. с. Дорожів Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 1200 кв. м. на вул. Стрийській в м. Дрогобич, для індивідуального садівництва.
1.16Печерських Володимиру Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 400 кв. м. на вул. Горішня Брама в м. Дрогобич, для індивідуального садівництва.
1.17Нагалу Максиму Анатолійовичу, прож. с. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 800 кв. м. на вул. С.Наливайка в м. Дрогобич, для індивідуального садівництва.
1.18Николину Юрію Ярославовичу, прож. с. Лішня Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 1187 кв. м. на вул. Стрийській в м. Дрогобич, для індивідуального садівництва.
1.19Риб’як Ірині Юліанівні, прож. м. Борислав, земельну ділянку орієнтовною площею 1100 кв. м. на вул. Стрийській в м. Дрогобич, для індивідуального садівництва.
1.20Желізнику Михайлу Гнатовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 523 кв. м. в СТ «Нижньогаївський Зелений Гай» в с. Нижні Гаї Дрогобицького району, для індивідуального садівництва.
1.21Петрицин Галині Анатоліївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 800 кв. м. на вул. С. Наливайка в м. Дрогобич, для індивідуального садівництва.
1.22Карасевичу Владиславу Ярославовичу, прож. с. Ступниця Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 1170 кв. м. на вул. Механізаторів в м. Дрогобич, для індивідуального садівництва.
1.23Бадинській Ярославі Павлівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1175 кв. м. на вул. Механізаторів в м. Дрогобич, для індивідуального садівництва.
1.24Дубовій Ірині Ігорівні, прож. с. Лішня, Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 681 кв. м. на вул. Самбірській, м. Дрогобич, для індивідуального садівництва.
1.25Барщику Палу Семеновичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 81 кв. м. на вул. Бориславській, м. Дрогобич, для індивідуального садівництва.
2. Фізичним особам, вказаним у пункті 1 цього рішення, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту