Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд

03.12.2021 4251

Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок для будівництва та  обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок для будівництва та
обслуговування житлового будинку,
господарських будівель і споруд

Розглянувши клопотання фізичних осіб про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин протоколи (протоколи № 23 від 06.08.-12.08.2021р., № 25 від 08.09.-10.09.2021р., № 26 від 14.09.2021, № 31 від 26.10.2021р., № 33 від 12.11.2021р., № 34 від 16.11.2021р., № 35 від 26.11.2021р., №36 від 30.11.2021р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :

1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд:

1.1. Кметик Мирославі Петрівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Стуса, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.2. Соломці Надії Олексіївні, прож. с. Унятичі, Дрогобицького району земельну ділянку орієнтовною площею 1776 кв. м. на вул. Паркова, буд.20, с. Унятичі, Дрогобицького району, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.3. Мариняку Ігорю Стаховичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Наливайка, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.4. Чергавому Ігорю Романовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Гранітна, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.5. Гавришку Сергію Яковичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Шептицького, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.6. Николяку Олегу Богдановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Наливайка, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.7. Валазі Ірині Михайлівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 2500 кв. м. на вул. І.Білозіра, с. Почаєвичі, Дрогобицького району, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.8. Кривецькій Галині Миколаївні , прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. А. Кузьменка, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.9. Кузьмій Ганні Богданівні, прож. с. Лішня, Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 1222 кв. м. в урочищі «Сад» діл №12 с. Лішня, Дрогобицького району, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.10. Чопик Зоряні Степанівні, прож. с. Снятинка, Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Проектована (квартал К-10 ділянка №114), м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.11. Хай Олександрі Федорівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 239 кв. м. на вул. Грушевського, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.12. Красому Роману Зоряновичу, прож. с. Лішня, Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Самбірська, 123, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.13. Гуралю Дмитру Євгеновичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Наливайка, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.14. Стяжкіну Максиму Анатолійовичу, прож. м. Стебник, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул. Гранітній, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.15. Рондяку Богдану Ярославовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Горішній Брамі, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.16. Вологіній Ірині Мирославівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. В.Стуса, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.17. Гривняк Домініці Володимирівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул. С.Наливайка, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.18. Шпанеру Миколі Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 936 кв. м. на вул. Федьковича, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.19. Шіллінгу Степану Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 650 кв. м. на вул. Трускавецька, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.20. Томашенку Олександру Вікторовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 647 кв. м. на вул. Трускавецька (ділянка №73), м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.21. Купичу Ярославу Львовичу, прож. м. Стебник, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Ірини Вільди, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.22. Маркович Марії Андріївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Кирило-Мефодіївській, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.23. Войтовичу Богдану Миколайовичу, прож. м. Борислав, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Вільде, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.24. Максимів Наталії Володимирівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 900 кв. м. на вул. Горішня Брама, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.25. Дмитріву Володимиру Романовичу, Дмитрів Галині Іванівні, прож. м. Трускавець, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул. Б.Лепкого, м. Стебник, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.26. Онищенку Івану Пилиповичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 748 кв. м. на вул. Холмська, 9 (ділянка № 91), м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.27. Ясюрі Марії Михайлівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул. Наливайка, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.28. Думі Наталія Вікторівна, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Коцюбинського, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.29. Якиму Андрію Орестовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул. Гранітній, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.30. Казик Ірині Миколаївні, прож. м. Стебник, земельну ділянку орієнтовною площею 871 кв. м. на вул. Героїв УПА, м. Стебник, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.31. Шумову Денису Володимировичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул. Гранітна, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.32. Ковальчину Тарасу Ігоровичу, прож. с. Нове Село, Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул. Гранітній, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.33. Гавришку Сергію Яковичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул. Гранітній, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.34. Гарькавому Богдану Ярославовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул. Гранітній, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.35. Мольтер Галині Зенонівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на на вул. Самбірська, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.36. Романіву Юрію Володимировичу , прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на на вул. Стуса, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.37. Жук Марії Миколаївні, прож. с. Тинів, Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 650 кв. м. на на вул. Нагірна, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

2. Фізичним особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту