Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

03.12.2021 4286

Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____


Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок для ведення товарного
сільськогосподарського виробництва

Розглянувши заяви фізичних осіб та матеріали з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 31 від 26.10.2021р., № 33 від 12.11.2021р.), керуючись ст.12, ч.9 ст.118, ст.186, Земельного кодексу України, Закону України “Про землеустрій», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин і відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:

1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва:

1.1.Дашко Ганні Іванівні, прож. с. Брониця, Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 2199 кв.м. на території с. Брониця, Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.2.Дашко Ганні Іванівні, прож. с. Брониця, Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 21478 кв.м. на території с. Брониця, Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.3.Павловській Ользі Іванівні, прож. с. Брониця, Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 2,4600 умовних кадастрових гектарів на території с. Брониця, Дрогобицького району (СТК «Броницьке»), для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.4.Павловській Ользі Іванівні, прож. с. Брониця, Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 3,0000 умовних кадастрових гектара на території с. Брониця, Дрогобицького району (СТК «Броницьке»), для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

2. Фізичним особам, вказаній у пункті 1 цього рішення, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту