Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства

16.12.2021 4400

Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок для  ведення особистого селянського господарства

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок для
ведення особистого селянського господарства

Розглянувши заяви фізичних осіб про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 33 від 12.11.2021р., № 35 від 26.11.2021р.), керуючись ст.12, ч.9 ст.118, ст.186, Земельного кодексу України, Закону України “Про землеустрій», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин і відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:

1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства:
1.1. Флюнт Руслані Романівні, прож. м. Борислав, земельну ділянку орієнтовною площею 9534 кв. м. в с. Почаєвичі Дрогобицького району, для ведення особистого селянського господарства.
1.2. Колодій Лілії Григорівні, прож. с. Велика Озимина Самбірського району, земельну ділянку орієнтовною площею 20000 кв. м. в с. Лішня Дрогобицького району, для ведення особистого селянського господарства.
1.3. Міщенку Івану Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 20000 кв. м. в с. Рихтичі Дрогобицького району, для ведення особистого селянського господарства.
1.4. Коту Володимиру Володимировичу, прож. с. Старе Село Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 20000 кв. м. в с. Лішня Дрогобицького району, для ведення особистого селянського господарства.
1.5. Лободич Іванні Іванівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 20000 кв. м. в с. Лішня Дрогобицького району, для ведення особистого селянського господарства.

2. Фізичним особам, вказаній у пункті 1 цього рішення, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту