Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна

18.04.2024 7958

Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок під об’єктами  нерухомого майна

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 

 

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок під об’єктами
нерухомого майна 

Розглянувши заяви фізичних  осіб про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 83 від 17.04.2024р.), керуючись ст.ст. 12, 123, Земельного кодексу України, ст.ст. 25, 50 ЗУ «Про землеустрій», відповідно до п.34 ч.1   ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада              в и р і ш и л а:

1. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна:
1.1. Гнатів Ользі Осипівні, прож. м. Стебник, на земельну ділянку орієнтовною площею 28 кв. м. на вул. Володимира Великого, 4б/1,                  м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
1.2. Середницькому Юрію Ярославовичу, прож. м. Стебник, на земельну ділянку орієнтовною площею 24 кв. м. на вул. Пилипа Орлика, 9/5,                  м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
1.3. Микитину Назарію Володимировичу, прож. м. Стебник, на земельну ділянку орієнтовною площею 38 кв. м. на вул. Михайла Грушевського, 44/3,    м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
1.4. Когут Ірині Тарасівні, прож. м. Дрогобич, на земельну ділянку орієнтовною площею 71 кв. м. на вул. Михайла Грушевського, 15,                   м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.
1.5. Дуб Стефанії Павлівні, Макарцю Олегу Семеновичу, Порицькому Роману Миколайовичу, прож. м. Дрогобич, на земельну ділянку орієнтовною площею 10541 кв. м. на вул. Спортивній, 30/1, м. Дрогобич, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

2. Фізичним особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (МАРТА СЛОТИЛО).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту