Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під об’єктами нерухомого майна

11.03.2019 334

Про надання дозволу на розроблення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) під об’єктами нерухомого майна

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від ____________ 2019 року № _____

Про надання дозволу на розроблення
технічної документації із землеустрою
щодо встановлення меж земельної ділянки
в натурі (на місцевості) під об’єктами
нерухомого майна

Розглянувши клопотання ПАТ «Укрпошта» (М.Ростов) про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під об’єктами нерухомого майна та враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 117 від 21.02.2019р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Дрогобицька міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під об’єктами нерухомого майна:
1.1. ПАТ «Укрпошта» (М.Ростов), земельну ділянку орієнтовною площею 0,1677 га на вул. Д. Галицького, 21, для розміщення та експлуатації будівель та споруд об’єктів поштового зв’язку.
1.2. ПАТ «Укрпошта» (М.Ростов), земельну ділянку орієнтовною площею 0,8097 га на вул. Самбірській, 81, для розміщення та експлуатації будівель та споруд об’єктів поштового зв’язку.
2. Юридичній особі, вказаній у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення технічної документації. Розроблення технічної документації проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту