Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

29.03.2017 370

Про надання дозволу на розроблення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості)

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
__ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від «_»______ 2017 року № __

Про надання дозволу на розроблення
технічної документації із землеустрою
щодо встановлення меж земельної ділянки
в натурі (на місцевості)

Розглянувши клопотання юридичних осіб про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 55 від 28.02.2017 р., № 56 14.03.2017р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка):
1.1. Леськів Олександрі Василівні, прож. на вул. Бориславська, 2, кв. 8, земельну ділянку орієнтовною площею 694 кв. м. на вул. В. Гора, 170, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.2. Мицавці Тарасу Михайловичу, прож. на вул. Горішня Брама, 116, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Горішня Брама, 116, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.3. Мельнику Ігорю Михайловичу, прож. на вул. Львівській, 14, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул. Львівській, 14, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.4. Пруському Ярославу Павловичу, прож. на провул. Набережному, 5, земельну ділянку орієнтовною площею 400 кв. м. на вул. Пластунів, 75, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.5. Баволичу Івану Миколайовичу, прож. на вул. Пластунів, 18, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул. Пластунів, 18, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.6. Губицькому Євгену Григоровичу, прож. на вул. Лемківській, 16, земельну ділянку орієнтовною площею 739 кв. м. на вул. Лемківській, 16, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.7. Пінчаку Миколі Євстахійовичу, прож. на вул. В. Гора, 196, Пінчак Ользі Іванівні, прож. на вул. В. Гора, 196, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул. В. Гора, 196, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.8. КП «Управління капітального будівництва» (В. Бохонок), земельну ділянку орієнтовною площею 545 кв. м. на вул. Стрийська, 61, для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
2. Фізичним та юридичним особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення технічної документації. Розроблення технічної документації проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (О. Балог).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту