Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)

02.09.2019 778

Про надання дозволу на розроблення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості)

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
________ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від ____________ 2019 року № ____

Про надання дозволу на розроблення
технічної документації із землеустрою
щодо встановлення меж земельних ділянок
в натурі (на місцевості)

Розглянувши клопотання фізичних осіб про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 127 від 01.08.2019р., № 128 від 08.08.2019р., № 129 від 22.08.2019р.), керуючись статтями 12, 118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд:
1.1. Капустинській Степанії Степанівні, Терлецькій Марії Петрівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Зварицькій, 29, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.2. Варварич Роману Івановичу, Варварич Зенону Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул. Вагилевича, 24, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.3. Шпільчаку Тарасу Володимировичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 656 кв. м. на вул. Шептицького, 5, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.4. Юзвак Любові Миколаївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 652 кв. м. на вул. Ревакевича, 1, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.5. Капустяку Петру Васильовичу, прож. в м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул. Шухевича, 31, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.6. Панчишин Наталії Львівні, прож. в м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 627 кв. м. на вул. Зварицькій, 144, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.7. Черевку Роману Володимировичу, Яніву Ігорю Тарасовичу, прож. в м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Мічуріна, 7, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.8. Лободич Марії Володимирівні, прож. в м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Братів Кицилів, 23, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.9. Равришу Євгену Євгеновичу, Равриш Стефанії Андріївні, Лопушанській Тетяні Євгенівні, Якубів Оксані Євгенівні, прож. в м. Дрогобич, Пояснику Григорію Степановичу, Пояснику Степану Григоровичу, прож. в м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 608 кв. м. на вул. В. Горі, 99, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.10. Страхарському Тарасу Володимировичу, прож. в м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 672 кв. м. на вул. Винниченка, 27, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
2. Фізичним особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення технічної документації. Розроблення технічної документації проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І.Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту