Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

22.06.2020 1393

Про надання дозволу на розроблення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості)

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від ________________ року № ______

Про надання дозволу на розроблення
технічної документації із землеустрою
щодо встановлення меж земельної ділянки
в натурі (на місцевості)

Розглянувши клопотання фізичних осіб про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), керуючись статтями 12, 118, Земельного кодексу України, і відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в порядку ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
1. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд:
1.1. Яворському Тарасу Володимировичу, прож. в с. Ступниця, Дрогобицького р-ну, земельну ділянку орієнтовною площею 132 кв. м. на вул. Довбуша, 16, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.2. Пріндин Зеновії Петрівні, Пріндин Наталії Львівні, Колотило Олександрі Володимирівні, прож. в м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 753 кв. м. на пров. Кооперативному, 5, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.3. Ярошевському Юрію Михайловичу, Костів Дарії Омелянівні прож. в м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Глібова, 4, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
2. Фізичним особам, вказаній у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення технічної документації. Розроблення технічної документації проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин .

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту