Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

12.10.2020 1726

Про надання дозволу на розроблення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості)

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від _____________ 2020 року № _____

Про надання дозволу на розроблення
технічної документації із землеустрою
щодо встановлення меж земельної ділянки
в натурі (на місцевості)

Розглянувши клопотання ТзОВ «Тандем» (В. Танчук) про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол №   148 від  11.09.2020р.), керуючись статтями 12, 118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26  Закону  України «Про місцеве самоврядування в Україні»,   міська рада  в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для:
1.1.  ТзОВ «Тандем» (В. Танчук),  земельну ділянку орієнтовною площею 13,3481 га. на вул. І.Франка, для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.
2. Юридичній особі, вказаній у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення технічної документації. Розроблення технічної документації проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту