Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок на вул. П. Орлика

12.04.2021 2717

Про надання дозволу на розроблення  технічної документації із землеустрою  щодо поділу та об’єднання земельних  ділянок на вул. П. Орлика

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від _____________ 2021 року № ____

Про надання дозволу на розроблення
технічної документації із землеустрою
щодо поділу та об’єднання земельних
ділянок на вул. П. Орлика

Розглянувши службову записку відділу оренди та приватизації комунального майна (Р. Росоха), враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 8 від 09.04.2021р.), щодо врегулювання ситуації із земельними ділянками на вул. П. Орлика, керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати згоду на виготовлення технічної документацію з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок:
1.1. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради надати згоду на виготовлення технічної документації з землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок: земельну ділянку площею 1000 кв.м. кадастровий номер 4610600000:01:015:0112 та земельну ділянку площею 1000 кв.м. кадастровий номер 4610600000:01:015:0113 в одну земельну ділянку з подальшим виготовленням проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною її цільового призначення із земель для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у землі для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови та включенням в перелік земельних ділянок, що підлягають продажу на земельних торгах.
2. Юридичній особі, вказаній у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок. Розроблення технічної документації проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Відділу Держгеокадастру у місті Дрогобичі Дрогобицького міськрайонного управління Держгеокадастру у Дрогобицькому районі та м. Дрогобичі Львівської області (В. Марцінко) внести відповідні зміни в земельно-облікову документацію.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту