Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою по інвентаризації земельних ділянок

16.06.2021 3091

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою по інвентаризації земельних ділянок

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про надання дозволу на розроблення
технічної документації із землеустрою
по інвентаризації земельних ділянок

Розглянувши службову записку Управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок, з метою збільшення надходжень до бюджету від нарахувань збитків у вигляді збереженої орендної плати за землю, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 6 від 22.03.2021р. та № 15 від 11.06.2021 р.), керуючись статтями 12, 118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок для будівництва та обслуговування:
1.1. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради, на земельну ділянку орієнтовною площею 557 кв. м. на вул. Гайдамацька, 25 на території Дрогобицької міської ради, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.
1.2. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради, на земельну ділянку орієнтовною площею 636 кв. м. на вул. Гайдамацька, 25 на території Дрогобицької міської ради, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.
1.3. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради, на земельну ділянку орієнтовною площею 738 кв. м. на вул. Гайдамацька, 25 на території Дрогобицької міської ради, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.
1.4. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради, на земельну ділянку орієнтовною площею 2103 кв. м. на вул. Гайдамацька, 25 на території Дрогобицької міської ради, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.
1.5. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради, на земельну ділянку орієнтовною площею 22 кв. м. на вул. Гайдамацька, 25 на території Дрогобицької міської ради, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.
1.6. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради, на земельну ділянку орієнтовною площею 247 кв. м. на вул. Гайдамацька, 25 на території Дрогобицької міської ради, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.
1.7. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради, на земельну ділянку орієнтовною площею 291 кв. м. на вул. Гайдамацька, 25 на території Дрогобицької міської ради, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.
1.8. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради, на земельну ділянку орієнтовною площею 2148 кв. м. на вул. Гайдамацька, 25 на території Дрогобицької міської ради, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.
1.9. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради, на земельну ділянку орієнтовною площею 1200 кв.м. на вул. Трускавецькій (біля ТзОВ «Галпродукт») у м. Стебник для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.
1.10. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради, на земельну ділянку орієнтовною площею 1700 кв.м. на вул. Грушевського (магазин меблів) у м. Стебник для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.
1.11. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради, на земельну ділянку орієнтовною площею 2500 кв.м. на вул. Грушевського (магазин «АТБ») у м. Стебник для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.
1.12. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради, на земельну ділянку орієнтовною площею 500 кв.м. на вул. Гайдамацькій, 2/1 у м. Дрогобич для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.
2. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення технічної документації. Розроблення технічної документації проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту