Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

03.12.2021 4179

Про надання дозволу на розроблення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості)

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____


Про надання дозволу на розроблення
технічної документації із землеустрою
щодо встановлення меж земельної ділянки
в натурі (на місцевості)

Розглянувши клопотання фізичних осіб про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 33 від 12.11.2021р.), керуючись статтями 12, 118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :

1. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд:
1.1. Вовчко Марії Михайлівні, Шмигельській Катерині Марківні, Кивацькій Розалії Дмитрівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Сагайдачного, 55, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

2. Фізичним особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення технічної документації. Розроблення технічної документації проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту