Про надання дозволу на розроблення технічних документацій з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади Дрогобицької міської ради

16.12.2021 4386

Про надання дозволу на розроблення  технічних документацій з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади  Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про надання дозволу на розроблення
технічних документацій з нормативної
грошової оцінки земель частини
територіальної громади
Дрогобицької міської ради

З метою наповнення бюджету, для регулювання земельних відносин, інформаційного забезпечення оподаткування та ринку земель, керуючись статтями 12, 123, 124 Земельного кодексу України, ч.1 ст. 15 Закону України «Про оцінку земель», Методикою нормативної грошової оцінки земельних ділянок, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2021 року№ 1147, відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :

1. Надати дозвіл на проведення нормативно грошової оцінки земель частини територіальної громади Дрогобицької міської ради наступних населених пунктів:
1.1. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору з ліцензованою організацією на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади – села Верхні Гаї.
1.2. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору з ліцензованою організацією на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади – села Нижні Гаї.
1.3. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору з ліцензованою організацією на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади – села Бійничі.
1.4. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору з ліцензованою організацією на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади – села Добрівляни.
1.5. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору з ліцензованою організацією на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади – села Дережичі.
1.6. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору з ліцензованою організацією на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади – села Монастир-Дережицький.
1.7. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору з ліцензованою організацією на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади – села Лішня.
1.8. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору з ліцензованою організацією на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади – села Монастир-Лішнянський.
1.9. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору з ліцензованою організацією на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади – села Нагуєвичі.
1.10. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору з ліцензованою організацією на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади – села Хатки.
1.11. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору з ліцензованою організацією на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади – села Ступниці.
1.12. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору з ліцензованою організацією на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади – села Селець.
1.13. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору з ліцензованою організацією на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади – села Почаєвичі.
1.14. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору з ліцензованою організацією на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади – села Котоване.

2. Фінансовому управлінню Дрогобицької міської ради (О. Савран), забезпечити фінансування робіт з виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель, зазначеної в п. 1 цього рішення.
3. Після виготовлення технічної документації з нормативно грошової оцінки земель частини територіальної громади, вказаної в п. 1 цього рішення, Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради винести на розгляд сесії Дрогобицької міської ради проект регуляторного акту – рішення про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади Дрогобицької міської ради.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту