Про надання дозволу на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади Дрогобицької міської ради ТзОВ «Прикарпатській будівельній компанії»

09.05.2022 5288

Про надання дозволу на розроблення  технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади  Дрогобицької міської ради ТзОВ «Прикарпатській будівельній компанії»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про надання дозволу на розроблення
технічної документації з
нормативної грошової оцінки земель
частини територіальної громади
Дрогобицької міської ради
ТзОВ «Прикарпатській будівельній
компанії»

Розглянувши заяву ТзОВ «Прикарпатської будівельної компанії», з метою наповнення бюджету, для регулювання земельних відносин, інформаційного забезпечення оподаткування та ринку земель, (протокол № __ від __.05.2022р.), керуючись статтями 12, 123, 124 Земельного кодексу України, ч.1 ст. 15 Закону України «Про оцінку земель», Методикою нормативної грошової оцінки земельних ділянок, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2021 року № 1147, відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :

1. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади Дрогобицької міської ради:
1.1. ТзОВ «Прикарпатській будівельній компанії» (В. Драновський), надати дозвіл на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки частини територіальної громади – земельної ділянки площею 5795 кв.м. на вул. Заводській, с. Раневичі, Дрогобицького району, кадастровий номер 4621286100:04:000:0445, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд будівельних організацій та підприємств.
1.2. ТзОВ «Прикарпатській будівельній компанії» (В. Драновський), надати дозвіл на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки частини територіальної громади – земельної ділянки площею 43205 кв.м. на вул. Заводській, с. Раневичі, Дрогобицького району, кадастровий номер 4621286100:04:000:0444, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд будівельних організацій та підприємств.
2. Після виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади Дрогобицької міської ради, юридичній особі, вказаній в п. 1 рішення, подати її на затвердження до Дрогобицької міської ради.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту