Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою по інвентаризації земельних ділянок

09.05.2022 5023

Про надання дозволу на розроблення  технічної документації із землеустрою по інвентаризації земельних ділянок

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про надання дозволу на розроблення
технічної документації із землеустрою
по інвентаризації земельних ділянок

Розглянувши звернення СПД – ФОП та юридичних осіб про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № ___ від___05.2022 р.), керуючись статтями 12, п.2 ст. 93, п. 2 ст.123, п.27 Розділу X «Перехідні положення» Земельного кодексу України, Указ Президента України №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :

1. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва:
1.1. Фермерському господарству «Нежухівські курчата» (О. Федишин), на земельну ділянку площею 5,1306 га на території колишньої Болехівської сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.2. Фермерському господарству «Нежухівські курчата» (О. Федишин), на земельну ділянку площею 2,2292 га на території колишньої Болехівської сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.3. Фермерському господарству «Нежухівські курчата» (О. Федишин), на земельну ділянку площею 20,0002 га на території колишньої Болехівської сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.4. Фермерському господарству «Нежухівські курчата» (О. Федишин), на земельну ділянку площею 6,9419 га на території колишньої Болехівської сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.5. Фермерському господарству «Нежухівські курчата» (О. Федишин), на земельну ділянку площею 6,9875 га на території колишньої Болехівської сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.6. Фермерському господарству «Нежухівські курчата» (О. Федишин), на земельну ділянку площею 2,9147 га на території колишньої Болехівської сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.7. Фермерському господарству «Нежухівські курчата» (О. Федишин), на земельну ділянку площею 2,0164 га на території колишньої Болехівської сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.8. Фермерському господарству «УЛМАКС» (В. Ульчак), на земельну ділянку площею 21,1956 га на території колишньої Унятицької сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.9. Фермерському господарству «УЛМАКС» (В. Ульчак), на земельну ділянку площею 11,7392 га на території колишньої Унятицької сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.10. Товариству з обмеженою відповідальністю агрофірмі «Ватра» (М. Янів), на земельну ділянку площею 21,0000 га на території колишньої Болехівської сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.11. Фермерському господарству «МІДАС» (Х. Дуліб’яник), на земельну ділянку площею 1,9026 га на території колишньої Ступницької сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.12. Фермерському господарству «МІДАС» (Х. Дуліб’яник), на земельну ділянку площею 4,6447 га на території колишньої Ступницької сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.13. Фермерському господарству «МІДАС» (Х. Дуліб’яник), на земельну ділянку площею 1,9078 га на території колишньої Ступницької сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.14. Фермерському господарству «МІДАС» (Х. Дуліб’яник), на земельну ділянку площею 3,2235 га на території колишньої Ступницької сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.15. Фермерському господарству «МІДАС» (Х. Дуліб’яник), на земельну ділянку площею 6,3155 га на території колишньої Ступницької сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.16. Фермерському господарству «МІДАС» (Х. Дуліб’яник), на земельну ділянку площею 2,8025 га на території колишньої Ступницької сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.17. Фермерському господарству «МІДАС» (Х. Дуліб’яник), на земельну ділянку площею 3,3664 га на території колишньої Ступницької сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.18. Товариству з обмеженою відповідальністю «АЛ.ЕКСПО» (А. Федорович), на земельну ділянку площею 28,5164 га на території колишньої Лішнянської сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.19. Товариству з обмеженою відповідальністю «АЛ.ЕКСПО» (А. Федорович), на земельну ділянку площею 6,1337 га на території колишньої Лішнянської сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.20. Товариству з обмеженою відповідальністю «АЛ.ЕКСПО» (А. Федорович), на земельну ділянку площею 1,5634 га на території колишньої Лішнянської сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.21. Товариству з обмеженою відповідальністю «АЛ.ЕКСПО» (А. Федорович), на земельну ділянку площею 12,7978 га на території колишньої Лішнянської сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.22. Товариству з обмеженою відповідальністю «АЛ.ЕКСПО» (А. Федорович), на земельну ділянку площею 2,5037 га на території колишньої Лішнянської сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.23. Фермерському господарству «Золото Карпат» (В. Болюк), на земельну ділянку площею 1,3 га на території колишньої Михайлевицької сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.24. СПД – ФОП Комару Василю Михайловичу, прож. с. Долішній Лужок Дрогобицького району, на земельну ділянку площею 7,4860 га на території колишньої Долішньолужанської сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.25. СПД – ФОП Комару Василю Михайловичу, прож. с. Долішній Лужок Дрогобицького району, на земельну ділянку площею 13,6181 га на території колишньої Долішньолужанської сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.26. СПД – ФОП Комару Василю Михайловичу, прож. с. Долішній Лужок Дрогобицького району, на земельну ділянку площею 6,0000 га на території колишньої Долішньолужанської сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.27. Фермерському господарству «Агро – Ступниця» (М. Волошанський), на земельну ділянку площею 4,9652 га на території колишньої Ступницької сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.28. Фермерському господарству «ГОДІВ В.+Р.Є.» (Р. Годів), на земельну ділянку площею 12,4 га на території колишньої Нижньогаївської сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.29. Фермерському господарству «ГОДІВ В.+Р.Є.» (Р. Годів), на земельну ділянку площею 9,9 га на території колишньої Нижньогаївської сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.30. Товариству з обмеженою відповідальністю «ГАЛИЦЬКІ АГРАРНІ ТРАДИЦІЇ» (І. Зварич), на земельну ділянку площею 14,4 га на території колишньої Нижньогаївської сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.31. Товариству з обмеженою відповідальністю «ГАЛИЦЬКІ АГРАРНІ ТРАДИЦІЇ» (І. Зварич), на земельну ділянку площею 21,4 га на території колишньої Нижньогаївської сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.32. Фермерському господарству «ЛУЧКОМ» (М. Лучків), на земельну ділянку площею 21,0236 га на території колишньої Бистрицької сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.33. СПД – ФОП Микитичу Богдану Михайловичу, прож. с. Новошичі Дрогобицького району, на земельну ділянку площею 7,4860 га на території колишньої Бистрицької сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.34. СПД – ФОП Болохівський Степан Володимирович, прож. с. Бистриця Дрогобицького району, на земельну ділянку площею 15,5 га на території колишньої Бистрицької сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.35. СПД – ФОП Ружилу Володимиру Мирославовичу, прож. м. Дрогобич, на земельну ділянку площею 8,4402 га на території колишньої Лішнянської сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.36. Товариству з обмеженою відповідальністю «Літинське» (П. Коваль), прож. с. Літиня Дрогобицького району, на земельну ділянку площею 32,2816 га на території колишньої Добрівлянської сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.37. Товариству з обмеженою відповідальністю «Літинське» (П. Коваль), прож. с. Літиня Дрогобицького району, на земельну ділянку площею 19 га на території колишньої Добрівлянської сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

2. Юридичним та СПД – ФОП, зазначеним у п. 1 цього рішення, звернутися до виконавця робіт із землеустрою, який діє у відповідності до норм діючого законодавства, для розроблення технічної документації щодо інвентаризації земель.
3. Виготовлену технічну документацію юридичним та фізичним особам, вказаним у п. 1 цього рішення, подати до Дрогобицької міської ради на затвердження.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту