Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок

13.09.2022 5209

Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про надання дозволу на розроблення
технічних документацій із землеустрою
щодо інвентаризації земельних ділянок

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 47 від 12.09.2022р.), керуючись статтями 12, п.2 ст. 93, п. 2 ст.123, п.27 Розділу X «Перехідні положення» Земельного кодексу України, Указ Президента України №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва:
1.1. Фізичній особі-підприємцю Тимчишину Роману-Ігорю Петровичу, прож. с. Новошичі Дрогобицького району, на земельну ділянку площею 6,1985 га на території с. Новошичі Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.2. Фізичній особі-підприємцю Тимчишину Роману-Ігорю Петровичу, прож. с. Новошичі Дрогобицького району, на земельну ділянку площею 2,7644 га на території с. Новошичі Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
2. Фізичній особі-підприємцю зазначеній у п. 1 цього рішення, звернутися до виконавця робіт із землеустрою, який діє у відповідності до норм діючого законодавства, для розроблення технічної документації щодо інвентаризації земельних ділянок.

3. Виготовлену технічну документацію фізичній особі-підприємцю вказаній у п. 1 цього рішення, подати до Дрогобицької міської ради на затвердження.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту