Про надання дозволу на списання безнадійної заборгованості

13.07.2020 1511

Про надання дозволу на списання безнадійної заборгованості

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_______сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від___________ року №________

Про надання дозволу на
списання безнадійної заборгованості

В зв’язку з ліквідацією Управління комунальних ресурсів виконавчих органів Дрогобицької міської ради, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (протокол ___ від 15.07.2020 р.), постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від ___.06.2020 р. № ___), керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Наказом Міністерства фінансів № 372 від 02.04.2014 року «Про затвердження Порядку бухгалтерського обліку окремих активів та зобов’язань бюджетних установ та внесення змін до деяких нормативно – правових актів з бухгалтерського обліку бюджетних установ», міська рада вирішила:
1. Надати дозвіл Управлінню комунальних ресурсів виконавчих органів Дрогобицької міської ради на списання безнадійної заборгованості за орендну плату орендарям, згідно з додатком.
2. Виконання даного рішення доручити ліквідаційній комісії Управління комунальних ресурсів (Л.Пелещак).
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлика), на постійну комісію з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (Р.Курчика).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту