Про надання дозволу на списання основних засобів

29.03.2017 361

Про надання дозволу  на списання основних засобів

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я
від______________ р. № ____

Про надання дозволу
на списання основних засобів

Розглянувши клопотання начальника відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради (В.Чуба), начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності Дрогобицької міської ради (М.Оршанська), начальника фінансового управління Дрогобицької міської ради (О.Савран),
начальника відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради (П.Сушко), враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол №37 від 16.03.2017 р.), керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Надати дозвіл виконавчому комітету Дрогобицької міської ради на списання необоротних активів, що вичерпали свій ресурс і не придатні для подальшого використання, згідно з додатком №1.
2. Надати дозвіл фінансовому управлінню Дрогобицької міської ради на списання необоротних активів, що вичерпали свій ресурс і не придатні для подальшого використання, згідно з додатком №2.
3. Надати дозвіл відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради списати основні засоби, малоцінний інвентар, що вичерпали свій ресурс і не придатний для подальшого використання, згідно з додатком №3.
4. Надати дозвіл відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради списати основні засоби, малоцінний інвентар, що вичерпали свій ресурс і не придатний для подальшого використання, згідно з додатками №4, 5.
5. Виконання рішення доручити відділу бухгалтерського обліку та звітності виконкому Дрогобицької міської ради (М.Оршанській), фінансовому управлінню Дрогобицької міської ради (О.Саран), відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради (В.Чуба), відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради (П.Сушко).
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту