Про надання дозволу на списання основних засобів

04.10.2016 452

Про надання дозволу  на списання основних засобів

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

_____ сесія сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від______________ р. № ____

Про надання дозволу

на списання основних засобів

Розглянувши клопотання начальника відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради (А. Шевкенич), начальника відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради (П. Сушко), враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протоколи №  25 від 22.09.2016 р., № 26 від 29.09.2016 р.), керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:

  1. Надати дозвіл відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради списати основні засоби, малоцінний інвентар, які знаходяться на балансі Дрогобицької міської лікарні № 1 та вичерпали свій ресурс і не придатні для подальшого використання, згідно з додатком № 1.
  2. Надати дозвіл відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради списати основні засоби, малоцінний інвентар, які знаходяться на балансі  ЗОШ № 9 та вичерпали свій ресурс і не придатні для подальшого використання, згідно з додатком № 2.
  3. Виконання даного рішення доручити відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради (А. Шевкенич), відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради (П. Сущко).
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлик).

Міський голова                                                                               Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту