Про надання дозволу на списання основних засобів, малоцінного інвентаря, продуктів харчування та передачу необоротних активів

12.10.2020 1738

Про надання дозволу на списання  основних засобів, малоцінного інвентаря,  продуктів харчування та передачу необоротних активів

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від ______________ р. № ____

Про надання дозволу на списання
основних засобів, малоцінного інвентаря,
продуктів харчування та передачу необоротних активів

Розглянувши клопотання начальника відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради (В.Чуби), начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (М. Оршанської), директора КУ «Інститут міста Дрогобича» (В. Кондзьолки) враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від 01.10.2020р. № 99), керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Надати дозвіл відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради на списання основних засобів, які знаходяться на балансі КНП «Дрогобицька міська лікарня №3» ДМР і вичерпали свій ресурс та не придатні для подальшого використання, згідно з додатками №1,2.
2. Надати дозвіл відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради на списання продуктів харчування (овочів), які не придатні для подальшого використання, які знаходяться на балансі у заклах дошкільної освіти, згідно з додатком № 3.
3. Надати дозвіл виконавчому комітету Дрогобицької міської ради на списання основних засобів і вичерпали свій ресурс та не придатні для подальшого використання, згідно з додатком №4
4. Надати дозвіл виконавчому комітету Дрогобицької міської ради на передачу необоротних активів на баланс управління праці та соціального захисту населення Дрогобицької міської ради, згідно з додатком №5.
5. Надати дозвіл комунальній установі «Інститут міста Дрогобича» на списання необоротних активів, які знаходяться на балансі і вичерпали свій ресурс та не придатні для подальшого використання, згідно з додатком №6.
6. Виконання даного рішення доручити відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради (В.Чубі), відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (М. Оршанській), директора КУ «Інститут міста Дрогобича» (В. Кондзьолці).
7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту