Про надання дозволу на списання основних засобів, малоцінного інвентаря

11.10.2021 3741

Про надання дозволу на списання основних засобів,  малоцінного інвентаря

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про надання дозволу
на списання основних засобів,
малоцінного інвентаря

Розглянувши клопотання начальника відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради (В.Чуби), начальника відділу освіти (П. Шев’як), враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 15 від 07.10.2021р.), керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1.Надати дозвіл відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради на списання основних засобів, які знаходяться на балансі КНП «Болехівська АЗПСМ» ДМР і вичерпали свій ресурс та непридатні для подальшого використання, згідно з додатком №1.
2.Надати дозвіл відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради на списання основних засобів та малоцінних необоротних матеріалів активів, які знаходяться на балансі гімназії №10 імені Євгена Коновальця, згідно з додатком №2.
3.Виконання даного рішення доручити відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради (В.Чубі), відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради(П. Шев’як).
4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту