Про надання дозволу на списання основних засобів та малоцінного інвентаря

18.11.2021 3987

Про надання дозволу  на списання основних засобів та малоцінного інвентаря

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про надання дозволу
на списання основних засобів
та малоцінного інвентаря

Розглянувши клопотання начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності Дрогобицької міської ради (М.Оршанська), в. о. начальника управління майна громади (М. Свідовська), враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 18 від 18.11.2021 року), керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:

1.Надати дозвіл відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчих органів Дрогобицької міської ради на списання необоротних активів у зв’язку з непридатністю їх для подальшого використання та неефективністю проведення відновного ремонту, які знаходяться на балансі виконавчого комітету Дрогобиької міської ради, згідно з додатком №1.
2.Надати дозвіл управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради на списання необоротних активів у зв’язку з непридатністю їх для подальшого використання та неефективністю проведення відновного ремонту, які знаходяться на балансі управління майна громади виконавчих органів Дрогобиької міської ради, згідно з додатком №2.
3.Виконання даного рішення доручити відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (М.Оршанська), управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради (М. Свідовська).
4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту