Про надання дозволу на списання основних засобів, малоцінного інвентаря

21.03.2024 7778

Про надання дозволу  на списання основних засобів,  малоцінного інвентаря

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 

 

Про надання дозволу
на списання основних засобів,
малоцінного інвентаря     

Розглянувши клопотання відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради, Стебницької гімназії №6 імені Героїв АТО Дрогобицької міської ради, виконавчого комітету Дрогобицької міської ради, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 52 від 15.03.2024р.), керуючись ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Надати дозвіл КНП «Дрогобицька міська лікарня №1» Дрогобицької міської ради на списання основних засобів та малоцінних активів, які знаходяться на балансі КНП «Дрогобицька міська лікарня №1» Дрогобицької міської ради та вичерпали свій ресурс і непридатні для подальшого використання, згідно з додатком № 1.
2. Надати дозвіл Стебницькій гімназії №6 імені Героїв АТО Дрогобицької міської ради на списання основних засобів та малоцінних активів, які знаходяться на балансі Стебницької гімназії №6 імені героїв АТО Дрогобицької міської ради та вичерпали свій ресурс і непридатні для подальшого використання, згідно з додатком № 2.
3. Надати дозвіл виконавчому комітету Дрогобицької міської ради на списання основних засобів та малоцінних активів, які знаходяться на балансі виконавчого комітету Дрогобицької міської ради та вичерпали свій ресурс і непридатні для подальшого використання, згідно з додатком №3.
4. Виконання даного рішення доручити КНП «Дрогобицька міська лікарня №1» Дрогобицької міської ради, Стебницька гімназія №6 імені Героїв АТО Дрогобицької міської ради», відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Кушлик Ю.О.).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту