Про надання дозволу на укладення договору оренди нежитлової будівлі

21.02.2024 7552

Про надання дозволу на укладення  договору оренди нежитлової будівлі

Додаткове

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 

Про надання дозволу на укладення
договору оренди нежитлової будівлі   

Беручи до уваги звернення т.в.о. командира військової частини А3449 № 356/3-34 від 19.02.2024 р., враховуючи протокол постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (№ ___ від ________ року), керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою КМУ від 03.06.2020 р. № 483, Постановою КМУ № 634 від 27.05.2022 р. «Про особливості оренди державного та комунального майна у період воєнного стану», Указом Президента України від 24.02.2022 р. № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», затвердженим Законом України «Про затвердження Указу Президента України від 24.02.2022 р. № 2102-IX «Про введення воєнного стану в Україні», Законом України «Про доступ до публічної інформації», рішенням Дрогобицької міської ради № 612 від 09.09.2021 р. «Про затвердження Положення про оренду майна Дрогобицької міської територіальної громади», рішенням Дрогобицької міської ради № 781 від 25.11.2021 р. «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за користування майном Дрогобицької міської територіальної громади», міська рада вирішила:
1. Надати дозвіл Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлової будівлі за адресою: м. Дрогобич, вул. Б. Козловського, 1-А, площею 798,2 кв. м. з військовою частиною А3449 на період дії воєнного стану для розміщення особового складу військової частини А3449.
1.1. Розрахунок орендної плати для військової частини А3449 здійснювати у розмірі 1,20 грн. в т.ч. ПДВ в рік, відповідно до п. 16 Методики розрахунку орендної плати.
2. Зобов’язати орендаря, вказаного у даному рішенні, укласти договір оренди відповідно до уточнених площ, згідно технічної документації та балансової вартості, забезпечити утримання нежитлової будівлі та прилеглої території відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
3. Інформацію про місцезнаходження нерухомого майна, зазначеного у даному рішенні, його найменування, ідентифікаційні дані виключно на період воєнного стану віднести до службової інформації із присвоєнням грифу «Для службового користування».
4.Відділу діяльності ради виконавчого комітету Дрогобицької міської ради забезпечити належний облік та обіг інформації, викладеної у п.1, п.п.1.1. цього рішення, відповідно до чинного законодавства в умовах воєнного стану та оприлюднення цього рішення на веб-сайті Дрогобицької міської ради протягом одного місяця після припинення чи скасування воєнного стану.
5. Виконання даного рішення доручити управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради, відділу діяльності ради виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика).

Міський голова Тарас КУЧМА

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту