Про надання дозволу ПрАТ «Київстар» на встановлення базової станції мобільного зв’язку у м. Дрогобичі

08.04.2019 434

Про надання дозволу ПрАТ «Київстар» на встановлення базової станції мобільного зв’язку у м. Дрогобичі

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від _____________№ ______________

Про надання дозволу ПрАТ «Київстар»
на встановлення базової станції
мобільного зв’язку у м. Дрогобичі

Розглянувши звернення приватного акціонерного товариства «Київстар» від 27березня 2019 № 7076/08, керуючись п. 1 ч. б ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Надати дозвіл приватному акціонерному товариству «Київстар» на встановлення базової станції мобільного зв’язку на димохідній трубі котельні КП «Дрогобичтеплоенерго» за адресою м. Дрогобич, вул. В. Великого, 14.
2. Надати дозвіл приватному акціонерному товариству «Київстар» на встановлення базової станції мобільного зв’язку на димохідній трубі котельні КП «Дрогобичтеплоенерго» за адресою м. Дрогобич, вул. Самбірська, 68/1.
3. Приватному акціонерному товариству «Київстар» укласти договір з комунальним підприємством «Дрогобичтеплоенерго» про встановлення права користування нерухомим майном (будівлями, спорудами), (сервітут), що належить до власності територіальної громади м. Дрогобича.
4. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на комунальне підприємство «Дрогобичтеплоенерго» (І. Хом’як) та відділ економіки виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (Т. Бачинський).
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту