Про надання дозволу щодо передачі в оренду майна та встановлення розміру плати за оренду майна комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича

11.03.2019 452

Про надання дозволу щодо передачі в оренду майна та встановлення розміру плати за оренду майна  комунальної власності  територіальної  громади м. Дрогобича

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від __________ 2019 р. № ____

Про надання дозволу щодо передачі в оренду
майна та встановлення розміру плати за оренду майна
комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича

Розглянувши клопотання фізичних та юридичних осіб, врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від 06.03.2019 року № 75) та постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (протокол № ___ від ___.03.2019 р.), керуючись ст. 26 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні ”, Законом України „ Про оренду державного та комунального майна ”, міська рада вирішила:
1. Відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на передачу в оренду нежитлове приміщення (спортзал), що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Зварицька, 57 (ЗОШ №5) для занять з вільної боротьби Львівській обласній організації фізкультурно-спортивного товариства «СПАРТАК», терміном до 31.12.2019 року.
1.1. Розрахунок орендної плати для ЛОО ФСТ «СПАРТАК» встановити у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік, на період до 31.12.2019 року.
2. Комунальному підприємству «Дрогобицька лазня» надати дозвіл на передачу в оренду нежитлового приміщення, орієнтовною площею 180,0кв. м., що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Б. Лепкого, 9/1, ГО МГО СК «Антей», терміном до 31.12.2019 року.
2.1. Розрахунок орендної плати для ГО МГО СК «Антей» здійснювати у розмірі 5,0грн. з ПДВ за 1 кв. м., на період до 31.12.2019 року.
3. Комунальному підприємству «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради надати дозвіл на передачу в оренду ТзОВ «Дрогобичтепломережа», терміном на 35 місяців, наступне майно:
– нежитлові будівлі, що знаходяться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 9, площами 98,7 кв. м. та 9,2 кв. м.;
– бетонні площадки, що знаходяться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 9, площами 99,0 кв. м., 4,0 кв. м., 1,2 кв. м. та дев’ять бетонних стовпців, загальною площею забудови 5,1 кв. м.,;
– рухоме майно (обладнання), яке знаходиться в будівлях за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 9, згідно з додатком №1.
3.1. Розрахунок орендної плати для ТзОВ «Дрогобичтепломережа» здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати, затвердженої рішенням сесії ДМР № 1313 від 23.08.2018 року.
4. Зобов’язати орендарів, зазначених у даному рішенні, виготовити технічну документацію в КП ЛОР Дрогобицькому МБТІ та ЕО, протягом 3-х місяців укласти договори оренди, відповідно до уточнених площ, згідно виготовленої технічної документації, здійснити страхування нежитлових приміщень, забезпечити утримання нежитлових приміщень та прилеглої території відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
5. Виконання даного рішення доручити відділу оренди та приватизації комунального майна виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (Р. Рососі), відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради (П. Сушку), КП «Дрогобичтеплоенерго» ДМР (Хом’яку І. М.).
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлика), постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (Р.Курчика).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту