Про надання дозволу ініціативній групі вулиці Княгині Ольги на влаштування благоустрою за власні кошти

16.01.2021 1530

Про надання дозволу  ініціативній групі вулиці Княгині Ольги  на влаштування благоустрою за власні кошти

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від ______________ № ________

Про надання дозволу
ініціативній групі вулиці Княгині Ольги
на влаштування благоустрою
за власні кошти

Розглянувши звернення ініціативної групи вулиці Княгині Ольги від 14.01.2021 щодо прохання надати дозвіл на влаштування благоустрою пішохідної доріжки попри багатоквартирний житловий будинок №28 на вул. В. Великого в напрямку від вулиці Княгині Ольги до вул. В. Великого за власні кошти та за кошти обласного бюджету в рамках проекту громадських ініціатив відповідно до поданої схеми благоустрою, керуючись п.7 ч.а ст.30, ст.40 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Дати дозвіл ініціативній групі вулиці Княгині Ольги на влаштування благоустрою пішохідної доріжки попри багатоквартирний житловий будинок №28 на вул. В. Великого в напрямку від вулиці Княгині Ольги до вул. В. Великого за власні кошти та за кошти обласного бюджету в рамках проекту громадських ініціатив відповідно до поданої схеми благоустрою.
2. Роботи по влаштуванню благоустрою згідно п. 1 виконувати лише після отримання письмового погодження від Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради.
3. Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради взяти на баланс влаштований благоустрій відповідно до поданої схеми благоустрою.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту