Про надання житла

08.06.2018 414

Про надання житла

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від ___________ № ____

Про надання житла

Розглянувши письмові звернення гр. Карпин О.Л., відділу молодіжної політики, сім’ї та спорту виконавчого комітету Дрогобицької міської ради, враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (протокол від 07.06.2018 № 7), керуючись ст.ст. 51, 58 Житлового кодексу України, п. 54 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”, пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Надати неблагоустроєну квартиру № 2 в житловому будинку № 92 на вул. Війтівська Гора в м. Дрогобич, дві кімнати житловою площею 22,0 кв. м, загальна площа квартири 32,91 кв. м, багатодітній матері Карпин Оксані Любомирівні, якій присвоєно почесне звання “Мати-героїня”.
Заявниця проживає у квартирі № 1 в житловому будинку № 92 на вул. Війтівська Гора в м. Дрогобич, яка складається з однієї кімнати житловою площею 22,44 кв. м, без комунальних вигод. На цій площі проживає сім осіб: заявниця, син заявниці Тутов Я.Р., син Тутов О.Р., дочка Тутова А.-М.Р., син Тутов М.Р., син Тутов В.Р. та колишній чоловік заявниці Тутов Р.О.
Заявниця перебуває на квартирному обліку у виконавчому комітеті міської ради з 21.12.2006 року в загальній черзі під № 2043 та в списку осіб, які користуються правом позачергового одержання житла, як сім’я, що виховує п’ятеро дітей, під № 167.
Квартира надається як тимчасовий захід поліпшення житлових умов, без зняття з квартирного обліку, на підставі п. 54 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”.
Квартира надається заявниці на сім’ю в кількості 5-ти осіб, а саме: Карпин О.Л. – заявниця, Тутов О.Р. – син, Тутова А.-М.Р. – дочка, Тутов М.Р. – син, Тутов В.Р. – син.
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту