Про надання житла

07.03.2017 456

Про надання житла

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від ____________ № ____

Про надання житла

Розглянувши звернення гр. Хмелинської С.І., враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (протокол від 01.03.2017 № 3), керуючись ст.ст. 51, 58 Житлового кодексу України, п. 54 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”, пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Надати квартиру № 14 в житловому будинку № 61/1 на вул. Фабрична в м. Дрогобич, одна кімната житловою площею 20,8 кв. м, без кухні та комунальних вигод, гр. Хмелинській Світлані Іванівні, багатодітній матері.
Склад сім’ї заявниці – чотири особи: Хмелинська С.І. – заявниця, Хмелинська В.М. – дочка, Хмелинська М.М. – дочка, Хмелинська А.М. – дочка.
Заявниця проживає за зазначеною вище адресою без реєстрації місця проживання з 2010 року. Місце проживання заявниці зареєстровано у квартирі № 13 в житловому будинку № 61/1 на вул. Фабрична.
Перебуває на квартирному обліку у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради відповідно до рішення міськвиконкому від 24.01.2017 № 14 в загальній черзі під № 2293 та в пільговій черзі під № 785 як багатодітна сім’я.
Квартира надається як тимчасовий захід поліпшення житлових умов, без зняття з квартирного обліку, на підставі п. 54 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”.
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту