Про надання житла

06.07.2018 450

Про надання житла

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від ___________ № ____

Про надання житла

Розглянувши письмове звернення гр. Матвіїшин Г.П., враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (протокол від 04.07.2018 № 8), керуючись ст.ст. 51, 58 Житлового кодексу України, п. 54 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”, пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Надати неблагоустроєну квартиру № 7а в житловому будинку № 19 (корпус ІІ) на вул. Лесі Українки в м. Дрогобич, одна кімната житловою площею 18,1 кв. м, кухня та комунальні вигоди – в спільному користуванні, гр. Матвіїшин Галині Петрівні.
Заявниця проживає у квартирі № 19 в житловому будинку № 90 на вул. Володимира Великого в м. Дрогобич, яка складається з двох кімнат житловою площею 28,9 кв. м. На цій площі проживає п’ять осіб: заявниця, син заявниці Матвіїшин М.В., син Матвіїшин Р.В., дочка Олекснн Л.В. та онук Дзядусь В.В.
Перебуває на квартирному обліку у виконавчому комітеті міської ради з 1971року в загальній черзі під № 3 та в списку осіб, які користуються правом першочергового одержання житла, як багатодітна сім’я під № 98.
Черговики загальної черги під №№ 1 та 2, а саме: Ліщинська Марія Михайлівна та Торський Костянтин Миколайович, від запропонованої їм квартири № 7а на вул. Лесі Українки, 19 (корпус ІІ) відмовилися.
Квартира надається як тимчасовий захід поліпшення житлових умов, без зняття з квартирного обліку, на підставі п. 54 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”.
Квартира надається заявниці на сім’ю в кількості 2-х осіб: Матвіїшин Г.П. – заявниця, Матвіїшин Р.В. – син.
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту