Про надання звання ”Почесний громадянин міста Дрогобича”

12.10.2020 1699

Про надання звання ”Почесний громадянин міста Дрогобича”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
74 сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 15 жовтня 2020 року №

Про надання звання ”Почесний
громадянин міста Дрогобича”

Розглянувши клопотання вченої ради Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка, враховуючи рекомендацію постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол від ”____” ___________2020 № ____), ст..26 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Надати звання ”Почесний громадянин міста Дрогобича” (посмертно) доценту кафедри української мови Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка – Костянтину Іваночку за особливі заслуги, а саме: за сприяння Костянтина Іваночка, як депутата Львівської обласної ради до 150-річчя з дня народження Івана Франка з обласного бюджету виділено кошти на видання тритомника Каменяра, що сприяло популяризації Франкової творчості в Україні і світі.
2. Дане рішення оприлюднити в засобах масової інформації.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту