Про надання згоди на виготовлення технiчноï документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки

01.02.2022 4575

Про надання згоди на виготовлення технiчноï документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про надання згоди на
виготовлення технiчноï
документації з землеустрою
щодо поділу та об’єднання
земельної ділянки

Розглянувши звернення Комунального підприємства «Дрогобицький ринок» (О. Мулярчук), враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 37 від 11.01.2022р.), керуючись ст.ст.12, 186, Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», і відповідно до пункту 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:

1. Надати згоду на виготовлення технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки:
1.1.Комунальному підприємству «Дрогобицький ринок» (О. Мулярчук), надати дозвіл на поділ земельної ділянки загальною площею 2469 кв.м. кадастровий номер 4610600000:01:001:0245 на майдані Шевченка, 1, для будівництва та обслуговування об’єктiв туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування, на двi земельні ділянки: дiлянку №1 площею 1668 кв.м. на майдані Шевченка, 1, для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування, ділянку №2 площею 801 кв.м. на майдані Шевченка, 1, для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування.
2. Юридичній особі, вказаній у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення технічної документації з поділу та об’єднання земельної ділянки. Розроблення документації проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Управлінню у Дрогобицькому районі Головного управління Держгеокадастру у Львівській області внести відповідні зміни в земельно-облікову документацію.
4. Контроль за виконанням цього рiшення покласти на постiйну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту