Про надання згоди на виготовлення технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки на вул. П. Орлика

01.02.2022 4533

Про надання згоди на виготовлення технічної  документації з землеустрою  щодо поділу та об’єднання земельної ділянки на вул. П. Орлика

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про надання згоди на
виготовлення технічної
документації з землеустрою
щодо поділу та об’єднання
земельної ділянки на
вул. П. Орлика

Розглянувши заяву та матеріали обслуговуючого кооперативу «Сонячний промінь» (С. Боса), враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № ___ від _____.2022р.) та рекомендації постійної комісії ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № ___ від _________ року), керуючись ст.12, ч.9 ст.118, ст.186, Земельного кодексу України, Закону України “Про землеустрій», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин і відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:

1. Надати згоду на виготовлення технічної документацію з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки:
1.1. Обслуговуючому кооперативу «Сонячний промінь» (С. Боса), надати дозвіл на поділ земельної ділянки загальною площею 9928 кв. м. кадастровий номер 4610600000:01:015:0051 на вул. П. Орлика, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, на сто п’ятдесят дві земельні ділянки згідно поданої схеми поділу, виконаної сертифікованим інженером землевпорядником ФОП Андрейком В.В.
2. Юридичній особі, вказаній у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення технічної документації з поділу та об’єднання земельної ділянки. Розроблення документації проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту