Про надання згоди на прийняття на баланс відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради вартості реконструкції дошкільного закладу у с. Нагуєвичі

12.04.2021 2640

Про надання згоди на прийняття на баланс відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради вартості реконструкції  дошкільного закладу у с. Нагуєвичі

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від ______________ р. № ____

Про надання згоди на прийняття
на баланс відділу освіти виконавчих органів
Дрогобицької міської ради вартості реконструкції
дошкільного закладу у с. Нагуєвичі

Розглянувши звернення начальника Управління капітального будівництва ЛОДА та начальника відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради, врахувавши рекомендації засідання постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу та постійної комісії з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (протокол № 9 від __.04.2021р.) та постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (протокол № ___ від __.04.2021 року), керуючись ст. 26 Закону України “ Про місцеве самоврядування в Україні ”, згідно зі ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
1. Надати згоду на безоплатне прийняття на баланс відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради вартості реконструкції дошкільного закладу у с. Нагуєвичі, що знаходиться за адресою: с. Нагуєвичі, вул. Молодіжна, 5 від Управління капітального будівництва Львівської обласної державної адміністрації.
2. Відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради створити комісію та скласти акт прийому – передачі вартості реконструкції дошкільного закладу у с. Нагуєвичі.
3. Зобов’язати відділ освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради забезпечувати утримання нежитлової будівлі та прилеглої території відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
4. Виконання даного рішення доручити відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради (П. Шев’яку).
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик) та цінової політики та інвестицій (Р. Бейзика).

Секретар міської ради О. Каракевич

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту