Про надання згоди на укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту

12.04.2019 413

Про надання згоди на укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від _____________ 2019 року № _____

Про надання згоди на укладення
договору про встановлення
особистого строкового сервітуту

Розглянувши клопотання та матеріали ТзОВ «Преса-«Високий Замок» (М. Ільницький), враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 113 від 11.01.2019р.), керуючись ст. 12, ч. 2, 3, 7, ст.ст. 118, 123, 124 Земельного кодексу України, і відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати згоду на укладення договорів про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення малої архітектурної форми:
1.1. ТзОВ «Преса-«Високий Замок» (М. Ільницький), на укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення малої архітектурної форми площею 13 кв.м. на вул. Бориславській (згідно з паспортом прив’язки), строком на 5 років.
1.2. ТзОВ «Преса-«Високий Замок» (М. Ільницький), на укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення малої архітектурної форми площею 11 кв.м. на вул. В. Великого (згідно з паспортом прив’язки), строком на 5 років.
1.3. ТзОВ «Преса-«Високий Замок» (М. Ільницький), на укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення малої архітектурної форми площею 11 кв.м. на вул. В. Великого (згідно з паспортом прив’язки), строком на 5 років.
1.4. ТзОВ «Преса-«Високий Замок» (М. Ільницький), на укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення малої архітектурної форми площею 10 кв.м. на вул. Січових Стрільців (згідно з паспортом прив’язки), строком на 5 років.
1.5. ТзОВ «Преса-«Високий Замок» (М. Ільницький), на укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення малої архітектурної форми площею 11 кв.м. на вул. П. Орлика (згідно з паспортом прив’язки), строком на 5 років.
1.6. ТзОВ «Преса-«Високий Замок» (М. Ільницький), на укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення малої архітектурної форми площею 13 кв.м. на вул. Ковальській (згідно з паспортом прив’язки), строком на 5 років.
1.7. ТзОВ «Преса-«Високий Замок» (М. Ільницький), на укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення малої архітектурної форми площею 13 кв.м. на вул. Самбірській (згідно з паспортом прив’язки), строком на 5 років.
1.8. ТзОВ «Преса-«Високий Замок» (М. Ільницький), на укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення малої архітектурної форми площею 10 кв.м. на вул. 22 Січня (згідно з паспортом прив’язки), строком на 5 років.
1.9. ТзОВ «Преса-«Високий Замок» (М. Ільницький), на укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення малої архітектурної форми площею 11 кв.м. на пл. Злуки (згідно з паспортом прив’язки), строком на 5 років.
1.10. ТзОВ «Преса-«Високий Замок» (М. Ільницький), на укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення малої архітектурної форми площею 15 кв.м. на вул. Малий Ринок (згідно з паспортом прив’язки), строком на 5 років.
2. Юридичній особі, вказаній в п. 1 цього рішення, звернутись у відділ у місті Дрогобичі Міськрайонного управління у Дрогобицькому районі та місті Дрогобичі Головного управління Держгеокадастру у Львівській області для отримання витягу про нормативно-грошову оцінку земельних ділянок та укласти договори особистого строкового сервітуту з Дрогобицькою міською радою на відповідну територію (об’єкти благоустрою).
3. Юридичній особі, вказаній в п. 1 цього рішення, звернутись у відділ містобудування та архітектури для оформлення паспорту прив’язки тимчасової споруди торгівельного призначення для ведення підприємницької діяльності. Відповідальність за відповідність розміщення тимчасової споруди торгівельного призначення для ведення підприємницької діяльності паспорту прив’язки покласти на заявника.
4. Юридичній особі, вказаній в п. 1 цього рішення, забезпечити реєстрацію відповідних договорів згідно з чинним законодавством.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту