Про надання компенсації коштів з резервного фонду бюджету Дрогобицької міської територіальної громади власнику житлового будинку № 71 по вул. Коцюбинського, в с. Унятичі що потребує відновлення, який постраждав внаслідок пожежі, яка виникла 18 лютого 2024 року

18.04.2024 7989

Про надання компенсації коштів з резервного фонду бюджету Дрогобицької міської територіальної громади власнику житлового будинку № 71 по вул. Коцюбинського, в с. Унятичі що потребує відновлення, який постраждав внаслідок пожежі, яка виникла 18 лютого 2024 року

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 

 

Про надання компенсації коштів з резервного фонду
бюджету Дрогобицької міської територіальної громади
власнику житлового будинку № 71 по вул. Коцюбинського,
в с. Унятичі що потребує відновлення, який постраждав
внаслідок пожежі, яка виникла 18 лютого 2024 року  

З метою соціального захисту постраждалої сім’ї житлового будинку по вул. Коцюбинського, 71, в с. Унятичі Дрогобицької міської територіальної громади Львівської області, у зв’язку з необхідністю відновлення житла для подальшого проживання постраждалої сім’ї внаслідок пожежі, яка виникла 18 лютого 2024 року, згідно заяви власника будинку 71 по вул. Коцюбинського, с. Унятичі, а саме: Бермес Світлани Євгенівної від 27.02.2024 р. про згоду на отримання компенсації з резервного фонду бюджету, беручи до уваги п. 1 протоколу міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій №4 від 16 квітня 2024 року, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від ___________ 2024 № ___) керуючись ст.ст. 25, 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Дрогобицька міська рада вирішила:

1. Задоволити заяву Бермес Світлани Євгенівни від 27.02.2024 власника житлового будинку №71 пошкодженого внаслідок пожежі по вул. Коцюбинського, в с. Добрівляни та надати компенсацію з резервного фонду бюджету Дрогобицької міської територіальної громади за витрачені матеріали для відновлення житла.
2. Затвердити суму коштів за витрачені матеріали для відновлення постраждалого житла внаслідок пожежі в сумі 150,0 тис. гривень.
3. На підставі протоколу комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій та цього рішення фінансову управлінню (О. Савран) підготувати рішення виконавчого комітету про виділення коштів з резервного фонду бюджету Дрогобицької міської територіальної громади в сумі 150,0 тис. гривень та перерахувати відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.
4. Відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Дрогобицької міської ради перерахувати власнику житлового будинку №71 по вул. Коцюбинського, 71 в с. Унятичі за рахунок коштів резервного фонду бюджету Дрогобицької міської територіальної громади кошти в сумі 150,0 тис. гривень як компенсацію за витрачені матеріали на відновлення житла яке постраждало внаслідок пожежі.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Бейзик).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту