Про встановленення дорожніх знаків

10.10.2023 3024

Про встановленення дорожніх знаків

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від ____________2023 №_______

Про встановлененя дорожніх знаків

З метою безпечного дорожнього руху на вулицях Дрогобицької міської територіальної громади, відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт», «Про дорожній рух», беручи до уваги рішення комісії по координації дорожнього руху на території Дрогобицької міської територіальної громади керуючись пп.10 п. а ч.1 ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради в и р і ш и в :
1. КП «Служба муніципального управління» Дрогобицької міської ради (В. Суда) дозволити:
– встановити дорожній знак 3.3 «Рух вантажних автомобілів заборонено» на вул. Котляревського в районі сауни «Лагуна»;
– відновити автобусну зупинку на вул. Козловського біля ліцею №2 та встановити дорожні знаки 5.41.1 «Пункт зупинки автобуса»;
– улаштувати пішохідний перехід та встановити дорожні знаки 5.35.2 «Пішохідний перехід» з нанесенням відповідної дорожньої відмітки 1.14.1 (зебра) на вул. Котляревського біля ресторану «Гостинний двір».
2. Дрогобицькому державному педагогічному університету дозволити встановити дорожні знаки 3.1 «Рух заборонено» з табличками «Крім службового транспорту ДДПУ ім. І. Франка» при в’їзді на територію ДДПУ за адресою вул. І. Франка, 11, 36, Л. Українки, 46 за власні кошти.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань В. Качмара.

Міський голова                                                        Тарас КУЧМА

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту