Про надання соціального житла

17.05.2016 664

Про надання соціального житла

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

від  __________ № _____

Про надання соціального житла

Розглянувши звернення гр. Головея М,І., враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (протокол від 17.05.2016 № 5), керуючись ст. 58  Житлового кодексу України, Положенням про пересильний будинок              м. Дрогобич, затвердженого рішенням Дрогобицької міської ради від 09.07.2009 № 934, пп. 2  п. а ст. 30  Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:

  1. Надати гр. Головею Михайлу Івановичу як тимчасове житло на строк до одного року з можливістю продовження цього строку у разі неспроможності набути альтернативного місця проживання квартиру № 12 в житловому будинку № 19/І на вул. Лесі Українки в м. Дрогобич, яка згідно з рішенням Дрогобицької  міської  ради  від  2  жовтня  2012  №  757 має  статус  для тимчасового проживання, без права її приватизації, та заселяється у відповідності  до  Положення  про  пересильний  будинок  м.  Дрогобич, затвердженого рішенням Дрогобицької міської ради від 09.07.2009 № 934.

Квартира складається з однієї кімнати житловою площею 18,0 кв. м, кухня та комунальні вигоди в спільному користуванні.

Сім’я заявника проживає у цій квартирі без реєстрації з листопада місяця 2013 року у зв’язку з відселенням з житлового будинку на вул. Спортивна, 86 в м. Дрогобич, в якому стався обвал стіни.

Ордер видати гр. Головею Михайлу Івановичу із сім’єю в кількості 4-х осіб: Головей Я.А. – дружина, Головей З.М. – дочка, Головей С.А. – онук.

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

 

Міський голова                                                                                 Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту