Про об’єднання об’єктів нерухомого майна

04.07.2022 5421

Про об’єднання об’єктів нерухомого майна

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про об’єднання об’єктів нерухомого майна

Беручи до уваги висновок щодо технічної можливості об’єднання об’єкта нерухомого майна, виданий КП ЛОР «Дрогобицьке міжміське бюро технічної інвентаризації та експертної оцінки» від 07.06.2022 р., враховуючи протокол постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (№ 27 від 01.07.2022 року), керуючись ст. 4 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», ст.ст. 26, 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Об’єднати об’єкти нерухомого майна, що є власністю територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області та розташовані за адресою: м. Дрогобич, м. Стебник, вул. Грушевського, М., будинок 2 нежитлове приміщення загальною площею 242,3 м. кв. та нежитлове приміщення загальною площею 54,3 м. кв. в один об’єкт нерухомого майна – нежитлове приміщення загальною площею 305,5 м. кв. без присвоєння окремої адреси.
2. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради зареєструвати новоутворений об’єкт нерухомого майна у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту