Про оголошення конкурсу з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу

10.10.2023 2950

Про оголошення конкурсу з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від __________ 2023 року № ______

Про оголошення конкурсу з визначення
підприємства (організації) для здійснення
функцій робочого органу

Відповідно до ст. 40 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 44 Закону України „Про автомобільний транспорт”, п.21 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування” (із змінами і доповненнями) затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2008 року № 1081, пунктів 2, 3 рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 13.10.2020 №250 “Про визначення робочого органу-підприємства (організації) для виконання функцій забезпечення роботи конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на автобусних маршрутах загального користування у межах Дрогобицької міської територіальної громади” та для забезпечення організації і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на автобусних маршрутах загального користування у межах Дрогобицької міської територіальної громади, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Оголосити конкурс на визначення робочого органу-підприємства (організації) для виконання функцій забезпечення роботи конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на автобусних маршрутах загального користування у межах Дрогобицької міської територіальної громади.
2. Утворити конкурсний комітет з визначення робочого органу-підприємства (організації) для виконання функцій забезпечення роботи конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на автобусних маршрутах загального користування у межах Дрогобицької міської територіальної громади та затвердити його склад згідно з додатком.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на міського голову Т. Кучму.

Міський голова             Тарас Кучма

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту