Про оголошення конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Дрогобичі

10.04.2017 600

Про оголошення конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Дрогобичі

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від _________ № ___

Про оголошення конкурсу з перевезення
пасажирів на міських автобусних маршрутах
загального користування у м. Дрогобичі

Відповідно до п. 12 ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 7, 43-46 Закону України «Про автомобільний транспорт», на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 03 грудня 2008 року № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» (із змінами та доповненнями), з метою покращення якості пасажирських перевезень, створення конкурентного середовища, забезпечення оновлення рухомого складу, підвищення рівня безпеки перевезень пасажирів, забезпечення виконання соціально значущих перевезень та визначення автомобільного перевізника з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в м. Дрогобичі на конкурсних засадах, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Оголосити конкурс з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Дрогобичі на об’єкт конкурсу та умовах, викладених згідно додатку № 1.
2. Створити робочу групу з працівників виконавчого комітету для перевірки достовірності одержаної від перевізників претендентів інформації, підготовки матеріалів для проведення засідання міського конкурсного комітету з визначення перевізників на автобусних маршрутах загального користування та документів за результатами конкурсу, підготовки договорів з переможцями конкурсу та інших матеріалів в складі згідно додатку № 2.
3. Затвердити кошторис витрат, пов’язаних з підготовкою та проведенням конкурсу згідно додатку № 3.
4. Організаційному відділу розмістити оголошення про конкурс в друкованому засобі масової інформації та офіційному веб-сайті Дрогобицької міської ради в найкоротший термін з моменту прийняття цього рішення.
5. Фінансовому управлінню Дрогобицької міської ради провести оплату розміщення оголошення в друкованому засобі масової інформації згідно виставленого рахунку.
6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту