Про оголошення конкурсу на право укладення договору оренди нежитлового приміщення комунальної власності Дрогобицької міської ради

29.03.2017 383

Про оголошення конкурсу на право  укладення договору оренди нежитлового приміщення комунальної власності   Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від __________ 2017 р. № ____

Про оголошення конкурсу на право
укладення договору оренди нежитлового
приміщення комунальної власності
Дрогобицької міської ради

Беручи до уваги пропозиції постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від 16.03.2017 року №37), керуючись ст. 26 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні ”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, міська рада вирішила:
1. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради оголосити та провести конкурс на право укладення договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Гончарська,11, площею 88,0м2, яке є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича, терміном на 1 рік.
2.Зобов’язати переможця конкурсу виготовити технічну документацію в КП ЛОР Дрогобицькому МБТІ та ЕО та укласти договір оренди, відповідно до уточненої площі, згідно виготовленої технічної документації, здійснити страхування нежитлового приміщення, забезпечити утримання нежитлового приміщення та прилеглої території відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
3. Виконання даного рішення доручити відділу оренди та приватизації комунального майна виконкому Дрогобицької міської ради (Р.Урбан).
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту