Про організацію гарячого харчування школярів

07.08.2020 1234

Про організацію гарячого  харчування школярів

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

Від ___________________ № ________

Про організацію гарячого
харчування школярів

Відповідно до п. 3 ст. 21 та п.3 ст. 22 Закону України «Про загальну середню освіту», Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям», постанов Кабінету Міністрів України від 19.06.2002 № 856 «Про організацію харчування окремих категорій учнів у загальноосвітніх навчальних закладах» та від 04.06.2003 № 850 «Про внесення змін до п.1 постанови Кабінету Міністрів України від 19.06.2002 № 856», абз. 8 п.5 постанови Кабінету Міністрів України від 02.02.2011 № 116 «Про затвердження Порядку надання послуг з харчування дітей у дошкільних, учнів у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах, операції з надання яких звільняються від обкладання податком на додану вартість», керуючись пп.1, 2 п. «а» ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради
в и р і ш и в:
1. Продовжити безкоштовне харчування у закладах загальної середньої освіти міст Дрогобича та Стебника учнів 1-11 класів, які мають статус потерпілих внаслідок Чорнобильської катастрофи та мають право на дану пільгу, дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей із сімей, які отримують допомогу, як малозабезпечені, дітей учасників АТО (ООС) і прирівняних до них осіб та членів їх сімей, членів сімей, загиблих під час Революції гідності та продовжити безкоштовне харчування у закладах загальної середньої освіти міст Дрогобича та Стебника учнів 1-4 класів.
2. Керівникам закладів загальної середньої освіти мм. Дрогобича та Стебника забезпечити харчування учнів згідно з пунктом 1 вартістю до 18 грн. 00 коп. згідно постанови Кабінету Міністрів України від 02.02.2011 № 116 за рахунок асигнувань, передбачених у міському бюджеті на 2020 рік у відповідності до підписаних договорів щодо надання послуг шкільних їдалень для організації харчування учнів 1-4 класів і пільгових категорій укладених за результатами проведеної процедури закупівлі послуг їдалень.
3. Покласти відповідальність за утримання основних та підсобних приміщень харчоблоків навчальних закладів у відповідності до вимог санітарного законодавства, експлуатацію обладнання та утримування його у справному стані на надавачів послуг з організації харчування учнів 1-4 класів та учнів пільгових категорій закладів загальної середньої освіти.
4. Директорам закладів загальної середньої освіти провести роботу з батьками та вирішити питання організованого харчування учнів за рахунок батьківської плати.
5. Фінансовому управлінню /О. Савран/ забезпечити фінансування харчування учнів у межах асигнувань, передбачених у міському бюджеті на 2020 рік.
6. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на керівників закладів загальної середньої освіти мм. Дрогобича та Стебника.
7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючого справам виконкому В. Коцюбу.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту