Про організацію перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування

16.01.2021 1629

Про організацію перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах  загального користування

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від _____________№_______

Про організацію перевезень пасажирів
на міських автобусних маршрутах
загального користування

Відповідно до ст.40 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, статей 7,44 Закону України „Про автомобільний транспорт”, Постанови Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2008 року № 1081 „Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування” (із змінами і доповненнями) та для забезпечення організації конкурсу з визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Затвердити Умови проведення конкурсу з визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування згідно з додатком 1.
2. Затвердити Положення про конкурсний комітет з визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування згідно з додатком 2.
3. Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 05.10.2016 № 226 «Про утворення конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників для перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування у м. Дрогобич» вважати таким, що втратило чинність.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови І.Германа.

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту