Про організацію та проведення навчально- польових зборів і виконання навчальної вправи з автомата Калашнікова (малокаліберної гвинтівки ) в 2019-2020 навчальному році

07.02.2020 1012

Про організацію та проведення навчально- польових зборів і виконання навчальної вправи з автомата Калашнікова (малокаліберної гвинтівки ) в 2019-2020 навчальному році

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від _____________№_______

Про організацію та проведення навчально-
польових зборів і виконання навчальної
вправи з автомата Калашнікова (малокаліберної
гвинтівки ) в 2019-2020 навчальному році

Відповідно до ст. 9 Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу”, Положення про допризовну підготовку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30.11.2000 №1770, керуючись Програмою допризивної підготовки юнаків та закріплення набутих навиків за період навчання, ст.36 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні ”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Дрогобицько-Бориславському ОРВК (М.Лисак) провести трьохденні навчально-польові збори:
1.1. З юнаками 11 класів загальноосвітніх ліцеїв, гімназій у період з другої половини квітня по першу половину травня цього року на базі ліцеїв, гімназій та один день на базі військової частини А-1108.
1.2. Зі студентами випускних курсів музичного, медичного училища, механіко-технологічного, нафти і газу коледжів у період з другої половини квітня по першу половину травня цього року на базі учбових закладів та один день на базі військової частини А-1108.
1.3. З учнями Дрогобицького професійно-політехнічного ліцею,
ВПУ № 19, Стебницького професійного ліцею у період з другої половини квітня по першу половину травня цього року на базі цих навчальних закладів та один день на базі військової частини А-1108.
1.4. З дівчатами 11 класів, студентами вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації, ученицями професійних ліцеїв та ВПУ № 19 організовувати вивчення основ медичних знань у такому порядку:
1.4.1. Два дні в своїх навчальних закладах під керівництвом викладача.
1.4.2. Один день в Дрогобицькій центральній лікарні (практично).
2. З метою якісної підготовки і проведення триденних навчально-польових зборів начальникові відділу освіти виконавчих органів міської ради П.Шев’яку, директорам навчальних закладів:
2.1. Підготувати навчально-матеріальну базу.
2.2. Підготувати і затвердити план заходів з питань підготовки і проведення навчально-польових занять та своїми наказами призначити командирів взводів, їх заступників, командирів відділень.
2.3. Спланувати відвідування військових частин для ознайомлення з життям і побутом військовослужбовців та вивчення матеріальної частини АК, ТОЗ-8.
2.4 Провести заняття з техніки безпеки кожного юнака під розписку.
3.Відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення (М.Летнянчин), відділу молодіжної політики, сім’ї та спорту (О.Пашко), міському комітету Товариства сприяння обороні України (Р.Крохта) згідно із заявками викладачів допризовної підготовки юнаків, надавати допомогу в проведенні занять, спортивних змагань та виховних заходів.
4. Затвердити Положення “Про проведення навчально-польових зборів і виконання навчальної вправи з автомата Калашнікова (малокаліберної гвинтівки)” згідно з додатком.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови І.Германа.

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту