Про організацію та проведення Святкового ярмарку в м. Дрогобичі

20.03.2018 431

Про організацію та проведення  Святкового ярмарку  в м. Дрогобичі

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від____________№ _____

Про організацію та проведення
Святкового ярмарку
в м. Дрогобичі

З метою забезпечення ефективного розвитку ярмаркової діяльності, регулювання відносин її суб`єктів, керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 22.08.2007 №1056 «Про вдосконалення виставково-ярмаркової діяльності в Україні» зі змінами, ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. У період з 01 по 20 квітня 2018 року провести Святковий ярмарок гастрономічної продукції та сувенірів пасхальної тематики.
2. Визначити місця проведення Святкового ярмарку: площа Ринок та площа Шевченка в м.Дрогобичі; вулиця Замкова Гора (територія біля Приватбанку та Ощадбанку); вулиця Грушевського (територія біля пам’ятки архітектури «Шпихлір»).
3. КП «ТІЦ м. Дрогобича»(І.Чаві) доручити:
3.1. Організувати та провести Святковий ярмарок у відповідності до затвердженої «Концепції ярмаркової діяльності у м. Дрогобичі» та «Положення про організацію та проведення Святкової ярмарки у м.Дрогобичі».
3.2. Здійснити розташування об’єктів торгівлі відповідно до затвердженої «Схеми розміщення об’єктів торгівлі на час проведення ярмаркової діяльності у м. Дрогобичі на 2018».
3.3. Провести тендер в електронній системі Prozorro із залучення Учасників Святкового ярмарку.
3.4 Спільно з відділом культури та мистецтв (О.Яводчак) розробити Програму культурних заходів на час проведення Святкового ярмарку.
3.5 Проінформувати мешканців міста та потенційних туристів з міст Трускавця, Східниці та Львова про проведення Святкового ярмарку, а також забезпечити висвітлення у ЗМІ всіх заходів у місті впродовж цього періоду.
4. Учасникам ярмарку укласти договір на прибирання території закріпленої за нами з КП «Комбінат міського господарства» (А.Янів) на час проведення Святкового ярмарку.
5. КП «Дрогобицька муніципальна варта» (В.Кріль) вжити заходів щодо забезпечення безпеки і правопорядку під час проведення Святкового ярмарку.
6. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на директора КП «ТІЦ м. Дрогобича» І. Чаву.
7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови І. М. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту