Про передачу в оперативне управління та взяття на баланс нежитлової будівлі за адресою: м. Дрогобич, вул. Стрийська, 98

12.03.2020 1202

Про передачу в оперативне управління  та взяття на баланс нежитлової будівлі за адресою: м. Дрогобич, вул. Стрийська, 98

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від ____________________ № ______

Про передачу в оперативне управління
та взяття на баланс нежитлової будівлі
за адресою: м. Дрогобич, вул. Стрийська, 98

Розглянувши звернення відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради про передачу в оперативне управління Дрогобицькій дитячо-юнацькій спортивній школі імені Івана Боберського нежитлову будівлю за адресою: м. Дрогобич, вул. Стрийська, 98, беручи до уваги рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від 5.03.2020 року № 92), керуючись ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила :
1. Відділу освіти виконавчих органів ДМР передати, а Дрогобицькій дитячо-юнацькій спортивній школі імені Івана Боберського прийняти в оперативне управління та взяти на баланс нежитлову будівлю, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Стрийська, 98, площею 494,3 м. кв.
2. Відділу освіти виконавчих органів ДМР створити комісію з прийому-передачі нежитлової будівлі, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Стрийська, 98, площею 494,3 м. кв. та скласти відповідний акт прийому-передачі даної нежитлової будівлі.
3. Зобов’язати Дрогобицьку дитячо-юнацьку спортивну школу імені Івана Боберського виготовити нову технічну документацію в КП ЛОР Дрогобицькому МБТІ та ЕО, забезпечити утримання нежитлової будівлі та прилеглої території відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
4. Підтвердити факт перебування в комунальній власності територіальної громади м. Дрогобича об’єкту нерухомого майна – нежитлової будівлі, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Стрийська, 98, площею 494,3 м. кв.
5. Відділу оренди та приватизації комунального майна виконавчого комітету Дрогобицької міської ради забезпечити внесення вказаного вище об`єкту в Державний реєстр речових прав на нерухоме майно за територіальною громадою м. Дрогобича в особі Дрогобицької міської ради.
6. Виконання даного рішення доручити відділу оренди та приватизації комунального майна виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (Р. Рососі), Дрогобицькій дитячо-юнацькій спортивній школі імені Івана Боберського, відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради (П. Шев‘яку).
7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту