Про передачу в оренду нежитлового приміщення за адресою: м.Дрогобич вул. В.Великого,26а

23.01.2017 357

Про передачу в оренду нежитлового  приміщення за адресою: м.Дрогобич вул. В.Великого,26а

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від __________ 2016 р. № ____

Про передачу в оренду
нежитлового приміщення за адресою:
м.Дрогобич вул. В.Великого,26а

Розглянувши клопотання Української Греко – Католицької Церкви Самбірсько – Дрогобицької Єпархії, врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від 05.01.2017 року №32) та постійної комісії з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (протокол № 31 від 12.01.2017р.), керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, міська рада вирішила:
1. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради надати в оренду нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. В.Великого, 26а, площею 1236,8 м2 Українській Греко – Католицькій Церкві Самбірсько – Дрогобицької Єпархії, терміном на 49 років.
1.1. Розрахунок орендної плати для Української Греко – Католицької Церкви Самбірсько – Дрогобицької Єпархії здійснювати у розмірі 1,00 грн. з ПДВ в рік.
2. Зобов’язати орендарів, зазначених у даному рішенні, виготовити технічну документацію в КП ЛОР Дрогобицькому МБТІ та ЕО, здійснити страхування нежитлових приміщень та протягом 3-х місяців укласти відповідні договори оренди, забезпечити утримання нежитлових приміщень та прилеглої території відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
3. Виконання даного рішення доручити відділу оренди та приватизації комунального майна виконкому Дрогобицької міської ради (Р.Урбан), відповідно до уточнених площ, згідно виготовленої нової технічної документації.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик), комісію з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (Р.Курчик).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту